Φιλοσοφία, ψυχολογία Θρησκεία Κοινωνικές επιστήμες Γλώσσα Φυσικές επιστήμες Ιστορία, Γεωγραφία Λογοτεχνία Τέχνες, διασκέδαση Τεχνολογία Γενικά θέματα

Η ομάδα της σχολικής βιβλιοθήκης του Εσπερινού Επα.Λ. Κορίνθου σε συνεργασία με τον τέως διευθυντή του σχολείου κ. Βασίλειο Μπογιατζή δημιούργησε την δανειστική μας βιβλιοθήκη η οποία φέρει τιμητικά το όνομα του εκλιπόντος τέως διευθυντή κ. Γιώργου Παπαντωνίου, με σκοπό την ωφέλεια όλων μας.

Στη συλλογή μας βρίσκονται ήδη περίπου 400 βιβλία όλων των θεμάτων ταξινομημένα σύμφωνα με το σύστημα Dewey μεταξύ των οποίων κορυφαίες εγκυκλοπαίδειες και πολυτελείς τόμοι που περιμένουν να τα αναζητήσετε.

Προς το παρών μπορείτε να πλοηγηθείτε στη συλλογή και να εντοπίσετε τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν ώστε να τα δανειστείτε όταν ξεκινήσει η λειτουργία της βιβλιοθήκης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022 -2023.

Προτεινόμενα

Επικοινωνία

Για οποιονδήποτε λόγο σχετικό με την λειτουργία της βιβλιοθήκης μπορείτε να στείλετε κάποιο μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση: gkriemba@sch.gr.

Καλή περιήγηση! Η ομάδα της βιβλιοθήκης